Sterktes

Kwaliteitsvolle chocolade

Voor onze likeurpralines gebruiken wij enkel de beste Belgische chocolade met 60% cacao. Pure, fijne chocolade, met zorg geselecteerd en verwerkt.

Echte likeur

Onze pralines bevatten véél meer likeur dan klassieke likeurpralines. Geen aroma’s, alleen de pure, volle smaak van de likeuren zelf. We werken met een enorme variatie aan likeuren: letterlijk alles is mogelijk.

Unieke suikerkorst

Een parelende suikercocon houdt de smaak van de likeur vast in de praline. Dankzij de suikerkorst kunnen we ook meer likeur aan de praline toevoegen en creëren we een extra krachtige smaakexplosie.

Ambachtelijk én flexibel

Meer dan 30 jaar lang hebben we ons vakmanschap geperfectioneerd. Van grote producties tot gepersonaliseerd maatwerk in kleinere volumes: als topspecialist in likeurpralines kunnen we alles aan.

Bulk verpakking

We bieden onze likeurpralines aan in bulkverpakkingen van 1 kg tot 2 kg. Dit kan telkens per assortiment of per smaak. Handig zijn de houten schalen van 2,59 kg tot 2,9 kg om uw bulk assortiment in een handomdraai te etaleren op uw toonbank.

Consumenten verpakking

We ontwikkelden een reeks van consumentenverpakkingen voor onze eigen merken. Indien gewenst kunnen we deze types verpakkingen ook aanbieden voor private label toepassingen, met ruimte voor eigen merknamen of logo’s.